Jak to działa
Tworzysz link do albumu i wysyłasz go osobie, która będzie przesyłać zdjęcia. Otwiera stronę, przeciąga zdjęcia i trafiają one prosto do Twojego albumu, z nazwami, jakie miały na jej komputerze. Widzisz, ile zdjęć przesłano przez każdy link.

Udostępnij link
- Otwórz album. W Szybkie akcje naciśnij Udostępnij link do przesyłania.
- Wpisz, dla kogo jest. W polu Dla kogo? wpisz imię tej osoby: tak wiesz, kto co przesłał.
- Wybierz, co się dzieje z duplikatami. Nie przesyłać zdjęcia, zastąpić je albo zachować oba.
- Utwórz i udostępnij. Naciśnij Utwórz link i wyślij go za pomocą Kopiuj link albo przez WhatsApp.

Wskazówka. Utwórz osobny link dla każdej osoby: widzisz, ile zdjęć przesłał każdy, i możesz wyłączyć jeden link bez wpływu na pozostałe.
Co widzi osoba przesyłająca
Prostą stronę z Twoim imieniem i albumem, na którą przeciąga zdjęcia albo wybiera je przyciskiem Wybierz zdjęcia. Może przesłać setki plików naraz, zdjęcia lub wideo, i widzi postęp każdego pliku.

Zarządzaj linkami
Każdy link działa 7 dni. W sekcji Twoje linki przedłużasz go o kolejne 7 dni, wyłączasz albo zmieniasz, co dzieje się z powtarzającymi się zdjęciami. W jednym albumie możesz mieć do 20 aktywnych linków.
Jak korzystają z tego inni fotografowie
Twój drugi fotograf
Wysyłasz mu link przez WhatsApp po biegu, a on przesyła swoje zdjęcia z laptopa, kiedy Ty przesyłasz swoje.
Znajomy, który pomógł
Sfotografował dekorację swoim aparatem. Nie ma konta w ZebraSnap i nie potrzebuje go: przesyła zdjęcia z przeglądarki.
Odległy punkt trasy
Każda osoba w innym punkcie dostaje własny link ze swoim imieniem, a Ty widzisz, ile zdjęć przesłała każda z nich.
Częste pytania
- Czy osoba, która przesyła zdjęcia, potrzebuje konta?
- Nie. Otwiera link w dowolnej przeglądarce, na komputerze lub telefonie, i przesyła swoje zdjęcia.
- Co może zobaczyć lub zrobić z linkiem?
- Tylko przesłać zdjęcia do tego albumu. Nie widzi Twojej sprzedaży, cen ani innych albumów i nie może niczego usunąć.
- Jak długo działa link?
- 7 dni. Możesz go przedłużyć o kolejne 7 dni albo wyłączyć w dowolnej chwili.
- Co jeśli prześle to samo zdjęcie dwa razy?
- Decydujesz przy tworzeniu linku: nie przesyłać go, zastąpić albo zachować oba.
- A jeśli ktoś będzie ze mną często pracował?
- Osobę, która pomaga Ci przy wielu albumach, zaproś do swojego zespołu w planach PRO i Enterprise.
- Wszystkie plany
- Web
